Newwave Media srl

External façade Iperlando

  • Sector Other Projects
  • Year2010
  • ClientCollaboration
  • LocationPadova
  • ServicesDetail Design

The project focuses on the facades of a rather isolated shopping centre, located at the borders of a large agricultural land. The facades reinterpret the theme of big greenhouses which, like cathedrals on the desert in the Veneto countryside, are isolated but also easily recognizable by their shape and size. In order to do so, the project made use of big opaline polycarbonate blocks which are illuminated at night, thus recalling lit greenhouses. The main entrance is characterised by a cylindrical glass body covered by thick sunshade plates.

Utilizzando questo sito web si acconsente all'utilizzo di cookies in conformità alla nostra politica sui cookies   Ok