Newwave Media srl

Resort in Malta

The Biancoarancio project consists in the renovation of a “superior room” for the four-star Hotel.
The functional redistribution of the layout of the room, with the incorporation of part of the external space, has allowed the creation of a living room.
The essential but quality design reflects the need for an international and varied clientele, who stays in the resort for both business and tourism reasons.
The light color of the materials and accessories in the room convey a feeling of “warmth” and greater ease of cleaning.
The space is characterized by two long walls on which the furnishing elements are arranged with a sense of continuity, like a wooden ribbon, which make the space of the room more functional.

Utilizzando questo sito web si acconsente all'utilizzo di cookies in conformità alla nostra politica sui cookies   Ok